Koka perfekta ägg
Rinnande, löskokt, mjukkokt, hårdkokt – hur vill du ha ditt ägg? Vi har tiderna för att du ska kunna koka ditt drömägg!
Gör så här
1. Koka upp vatten så att det sjuder. Stormkokar det kan äggen spricka.
2. Lägg ner äggen försiktigt, t ex med en sked.
3. Ställ äggklockan på valfri tid, kika på bilderna nedan och leta upp din favorit.
4. Lägg över äggen i kallt vatten 1-2 minuter så att kokningen avstannar. Att kyla ner dem underlättar dessutom skalningen.
Resultat efter olika koktider
Vi använde kylskåpskalla ägg som vägde ca 60 g. Har du mindre ägg får du minska koktiden med upp till 1 minut och har du större får du öka den med upp till 1 minut.
Våra medlemskap
Vi ger dig verktygen du behöver för att skapa en hälsosam livsstil och nå dina mål.
/ Bas /
Bra om du vill: göra din hälsoresa på egen hand.
Du får: vår prisbelönta app som ger dig verktygen du behöver för att lyckas.
/ Premium /
Bra om du vill: få stöd och inspiration av en coach.
Du får: vår prisbelönta app, personlig kontakt och uppföljning, samt fysiska och livesända workshops med andra medlemmar.
/ Bas /
Bra om du vill: göra din hälsoresa på egen hand.
Du får: vår prisbelönta app som ger dig verktygen du behöver för att lyckas.
/ Premium /
Bra om du vill: få stöd och inspiration av en coach.
Du får: vår prisbelönta app, personlig kontakt och uppföljning, samt fysiska och livesända workshops med andra medlemmar.