Rågbröd med skinka och kokt ägg

Rågbröd med skinka och kokt ägg

4
Points®
Total tid
0 min
Förberedelse
2 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Snabb, god och mättande frukost med rågbröd toppat med ägg, skinka och grönsaker.

Ingredienser

Ägg

1 st

Rågbröd grovt med hela korn

1 skiva(or), stor(t)

Lättmargarin 40%

1 tsk

Skinka

1 skiva(or)

Cocktailtomater

1 st, halverad

Paprika

1 ring(ar)

Instruktioner

  1. Koka ägget. Bred margarin på brödet, lägg på skinka, paprika och tomat. Servera med ägget.

Anteckning

Koka flera ägg samtidigt och förvara i kylen. Perfekt till frukost eller mellanmål. Hårdkokta ägg håller upp till 5-7 dagar.