Ugnsstekta grönsaker med yoghurtdressing
3
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
35 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Ett riktigt gott tillbehör som passar till mycket. Rotfrukter och lök rostat i ugn med mald koriander, korianderfrön och pressad citron och sedan toppat med en fräsch vitlöks- och myntadressing och granatäpplekärnor.
Ingredienser
Palsternacka
250 g
Morot
250 g
Blomkål
300 g
Lök
2 st, röd/röda
Olivolja
1 msk
Koriander
1 tsk, torkad malen
Koriander
1 tsk, frön
Citron
½ st
Grekisk yoghurt 0%
1½ dl
Vitlök
2 klyfta(or)
Citron
½ st
Gurkmeja
¼ tsk
Mynta
½ knippe(n)
Honung, flytande
1 tsk
Mynta
½ knippe(n)
Granatäpple
1 st