Currydoftande gratäng med fläskfilé
11
Points®
Total tid
55 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
45 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Gratäng med fläskfilé, kalkonbacon och tomat med smak av curry och vitlök.
Ingredienser
Fläskfilé
600 g
Salt
3 krm, 3-4 krm
Margarin flytande 80%
1 tsk
Curry
1½ tsk
Purjolök
1 medelstor(t)/medelstora
Kalkonbacon
100 g
Tomat
2 st
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
2½ dl
Chilisås, tomat
2 msk
Japansk soja
1 tsk, kinesisk
Curry
1 tsk
Vitlök
2 klyfta(or)
Grönsaksbuljongtärning
1 st
Fullkornsris okokt (100% fullkorn)
2 dl
Ost riven 17%
1 dl
Paprikapulver
1 tsk