Fiskbiffar med krossad potatis och remoulade
8
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
40 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En lyxig vardagsmiddag med milda torskbiffar, krossad färskpotatis med persilja och flingsalt och så en hemmagjord remouladsås. Gott för hela familjen!
Ingredienser
Färskpotatis
800 g
Fraiche 5%
2 dl
Majonnäs, lätt 30%
1½ msk
Inlagd gurka
10 skiva(or), finhackad
Bladpersilja
2 msk, hackad
Dill
2 msk, hackad
Dragon
1 tsk, torkad
Senap (dijon)
1 tsk, 1-2 tsk
Curry
1 krm
Torsk
500 g
Potatismjöl
2 msk
Äggvita
1 st
Cayennepeppar
1 krm
Rapsolja
2 tsk
Bladpersilja
1 knippe(n)
Rapsolja
2 tsk
Haricots verts
180 g
Margarin flytande 80%
1 tsk