Fiskpinnar med panko och parmesan
11
Points®
Total tid
45 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Hemmagjorda fiskpinnar slår de färdigköpta med hästlängder och brukar falla de flesta i familjen i smaken. Med parmesan och panko som panering blir de dessutom både krispigare och godare än om du gör dem med klassiskt ströbröd.
Ingredienser
Torsk
600 g
Ägg
1 st
Panko ströbröd
1½ dl
Parmesanost
1 dl
Citron
1 st
Margarin flytande 80%
1 msk
Potatis
800 g
Margarin flytande 80%
1 tsk
Mjölk 0,5%
1 dl
Matlagningsyoghurt 8%
2 dl
Vitlök
½ klyfta(or)
Dill
2 msk
Citron
½ st
Morot
300 g