Fisktacos med sotad lax och chipotleslaw
6
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Vi tröttnar aldrig på fisktacos! Det är enkelt, går att variera i (nästan all) oändlighet och framförallt är det ju bara så otroligt gott! Denna variant har vi gjort med lax som steks i torr panna tillsammans med socker, chili och salt och får den mest härliga yta du kan tänka dig. Och sen serveras den i hembakade sötpotatistortillas tillsammans med en chipotleslaw. Hur gott som helst är det!
Ingredienser
Sötpotatis okokt
300 g
Salladskål
¼ st
Morot
2 medelstor(t)/medelstora
Salladslök
2 st
Fraiche 5%
1 dl
Lime
½ st
Chipotlepasta
½ msk
Koriander
2 msk
Vetemjöl med fullkorn
70 g
Lax
500 g
Socker
2 msk
Chilipulver
½ msk
Paprikapulver
½ msk
Salt
1 tsk