Fläskfilé med rostade grönsaker och äppelcidersås
11
Points®
Total tid
1 tim 5 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
45 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Allt i ett-mat i sin bästa form! Fläskfile, äpple, sötpotatis och lök smaksatt med vitlök och salvia och sedan serverat med en äppelcidersås. En riktig fin söndagsmiddag.
Ingredienser
Fläskfilé
600 g
Salt
1 tsk
Svartpeppar
½ tsk
Äpple
2 medelstor(t)/medelstora, syrliga
Lök
1 st, röd/röda
Sötpotatis okokt
800 g
Vitlök
5 klyfta(or)
Salvia
1 msk
Kryddpeppar
¾ tsk
Olivolja
2 tsk
Äppelcidervinäger
2 msk
Läsk
2 dl, äppelcider
Smör
1 msk