Grillad fläskfilé med rabarberchutney
10
Points®
Total tid
55 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
40 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En god rabarberchutney är det perfekta tillbehöret till grillat. I denna rätt har vi kokat ihop rabarber, chili, honung och ingefära. Gör en stor batch när det är grillsäsong och förvara i kylen. Lyxigt att kunna plocka fram soliga grillkvällar.
Ingredienser
Fläskfilé
600 g
Marinad, max 1 gram fett
75 g
Potatis
800 g
Olivolja
2 tsk
Sallad
70 g
Cocktailtomater
½ ask(ar)
Rabarber
200 g
Lök
½ st, gul/gula
Vitlök
1 klyfta(or)
Chilipeppar
½ st, röd/röda
Honung
2 msk
Vitvinsvinäger
1 msk
Salt
½ tsk
Ingefära
½ tsk, torkad