ViktVäktarna - Grillade fruktspett med mynta

Grillade fruktspett med mynta

0
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
När grillen ändå är varm, släng på efterrätten! Att grilla frukt och bär gör dem ännu sötare och funkar fantastiskt fint som en avslutning på middagen. Hoppa inte över myntan då den gör dessa fruktspett väldigt fräscha. Och vill du lyxa till det ordentligt är det gott att servera en liten klick glass eller vaniljkvarg till.

Ingredienser

Honungsmelon

½ st

Mango

1 st, mogen

Jordgubbar

12 stor(t)/stora

Mynta

1 msk, hackad

Instruktioner

  1. Dela melon och mango i 12 bitar.
  2. Trä frukten och jordgubbarna på 8 korta spett eller 4 långa (om du använder träspett, kom ihåg att lägga dem i vatten ca 30 minuter innan).
  3. Grilla runt om tills de fått fin färg och toppa med hackad mynta.