Kål- och morotsgratäng med fläskytterfilé
6
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Här är en riktigt smarrig vardagsrätt ska ni veta! En krämig gratäng med vitkål, purjo, kålrot och morötter gratinerad med ost, serverad med stekt fläskytterfilé. En riktig hit!
Ingredienser
Vitkål
600 g
Purjolök
½ medelstor(t)/medelstora
Kålrot
1 bit(ar)
Morot
3 medelstor(t)/medelstora
Margarin flytande 80%
2 tsk
Vatten
2½ dl
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
2½ dl
Grönsaksbuljongtärning
1 st
Persillade
1 msk
Ost riven 17%
1 dl
Fläskytterfilé
500 g
Margarin flytande 80%
2 tsk
Sallad
4 dl