Korv med ugnsrostade grönsaker och senapssås
10
Points®
Total tid
55 min
Förberedelse
25 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Ugnsrostade svartrötter, rödbetor, savojkål, lök och tomat gör den annars lite tråkiga, middagskorven till en riktig lyxvardagsrätt. Serverad med en senapssås smaksatt med dragon - hur gott som helst!
Ingredienser
Svartrot
400 g
Rödbetor, färska
500 g
Lök
2 st, röd/röda
Savoykål
1 medelstor(t)/medelstora
Cocktailtomater
250 g
Olivolja
1 msk
Persillade
1 tsk
Rapsolja
1 tsk
Fraiche 5%
2 dl
Senap
1 msk, grovkornig
Dragon
½ tsk
Honung
1 tsk
Korv 9%
500 g, middagskorv