Foto av Köttfärsröra med fetaost från WW ViktVäktarna

Köttfärsröra med fetaost

10
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En ny variant på den älskade köttfärssåsen med fetaost och oliver.

Ingredienser

Blandfärs 15%

300 g

Lök

2 st, gul/gula

Paprika

1 st, röd

Paprika

1 st, gul

Tomat

4 st

Tomatpuré

2 msk

Köttbuljong

2 dl

Oregano

1 tsk

Basilika

1 tsk

Pasta kokt (makaroner)

5 dl

Salladsost (feta) 10%

30 g

Oliver i saltlag

5 stor(t)/stora

Peppar

1 krm

Salt

1 tsk

Instruktioner

  1. Fräs färsen i en panna. Skala och skiva löken. Skär paprikor och tomater i grova bitar. Lägg ner alltsammans i pannan med färsen, rör ner tomatpuré. Häll över ca 1 dl buljong. Smaksätt med oregano, basilika, salt och peppar. Låt puttra 5-10 minuter. Späd eventuellt ytterligare med buljong om så krävs. Rör ner pastan. Strö över smulad fetaost och hackade oliver.