Kycklingkebab i pitabröd med vitlöksfärskost - ViktVäktarna

Kycklingkebab i pitabröd med vitlöksfärskost

8
Points®
Total tid
45 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Skippa gatuköket och sno ihop en riktigt god kycklingkebab hemma istället - snabbt och enkelt!

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

600 g

Olivolja

2 tsk

Torra kryddor

2 tsk, 2-3 tsk kebabkrydda

Sallad

½ huvud(en)

Cocktailtomater

250 g

Gurka

½ st

Lök

1 st, röd/röda

Färskost 4%

200 g

Vitlök

1 klyfta(or)

Pitabröd

4 st

Instruktioner

  1. Strimla kyckling tunt. Blanda ihop olja och kebabkrydda och lägg tillsammans med kyckling i en plastpåse. Se till att alla bitar täcks av olja och marinera minst 15 min.
  2. Strimla sallad, halvera tomater och skiva gurka. Skala och skiva lök.
  3. Stek kyckling i en panna tills den är genomstekt och fått fin färg.
  4. Blanda ihop färskost med pressad vitlök, salt och peppar.
  5. Fyll pitabröd med sallad, kyckling och färskost.