ViktVäktarna - Kycklingwok teriyaki

Kycklingwok teriyaki

10
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Färdig teriyakisås kan rädda vilken stressig vardagskväll som helst! Här i en kycklingwok med en massa grönt, toppat med sesamfrön.

Ingredienser

Kycklingbröstfilé

600 g

Rapsolja

1 msk

Purjolök

½ medelstor(t)/medelstora

Broccoli

1 stånd

Paprika

1 st

Vitkål

1 klyfta(or)

Teriyakisås

2 dl

Äggnudlar okokta

200 g

Sesamfrön

1 msk

Instruktioner

  1. Strimla kycklingen. Stek i lite av oljan. Lägg åt sidan.
  2. Strimla purjolök, dela broccoli, paprika och vitkål i mindre bitar. Stek i resterande olja. Häll på teriyakisås och lägg ner kycklingen. Låt allt bli varmt.
  3. Koka nudlar enligt anvisning på förpackningen.
  4. Servera kycklingwoken med nudlar. Strö över sesamfrön vid servering.

Anteckning

För extra mycket smak, rosta sesamfröna i en torr panna.