Libapizza med vitkålssallad
11
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Det är alltid bra att ha genvägar till god mat när tiden är knapp. Att använda libabröd som pizzabotten är en utmärkt sådan, det blir jättegott! Variera fyllning efter smak och säsong.
Ingredienser
Lök
1 st, gul/gula
Vitlök
1 klyfta(or)
Olivolja
1 msk
Tomater, passerade
1 förp
Socker
1 tsk
Salt
1 tsk
Svartpeppar
1 krm
Oregano
1 msk, torkad
Libabröd, vete
4 liten(t)/små
Champinjoner
250 g
Kalkonbacon
200 g
Ost riven 17%
2 dl
Oregano
2 tsk, torkad
Svartpeppar
1 krm
Vitkål
400 g
Olivolja
1 msk
Balsamvinäger
½ msk, vit
Salladskrydda
1 tsk
Socker
2 krm