![ViktVäktarna - Melon- och papayacarpaccio med glass](https://v.cdn.ww.com/media/system/wine/5cb454725dced10011d95f18/338bb1a6-07f5-4db1-ba62-c7d3feb2f8f3/frfqd894dltbvlqhgabv.jpg?fit=crop&height=800&width=800&enable=upscale&quality=80&auto=webp&optimize=medium)
Melon- och papayacarpaccio med glass
3
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
För många är carpaccio synonymt med oxfilé, men vad det egentligen handlar om är ju bara väldigt tunt skivat kött eller fisk, eller som i detta fall, papaya och melon. Till det serverar vi en glass på kokosmjölk, mango och ananas. Och så en lime- och myntadressing.
Ingredienser
Papaya
1 st
Honungsmelon
½ st
Sirap
4 tsk
Lime
4 msk, pressad
Mynta
1 msk, färsk, finhackad
Kokosflingor torkade
2 tsk
Ananas
200 g, fryst
Mango
200 g, fryst
Kokosmjölk, lätt
1 dl