Sverige
Om du vill se innehållet för ditt land, eller för att logga in, ändra till United States.
Foto av Minipavlovor med yoghurt och bär från WW ViktVäktarna

Minipavlovor med yoghurt och bär

4
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Marängbotten toppad med yoghurt och färska bär. Lyxigt och gott!

Ingredienser

Äggvita

2 st

Citron

¼ st, ½ tsk saft

Honung

1 msk

Florsocker

3 msk

Turkisk yoghurt 3,5%

1 dl

Bär, färska

2 dl

Citronmeliss

2 msk

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 100°.
  2. Vispa äggvitor till hårt skum i en ren bunke. Häll i citronsaft och honung och fortsätt vispa så att allt blandar sig.
  3. Lägg bakplåtspapper på en plåt och gör fyra runda pavlovor. Ställ in i ugnen i ca 20 minuter. Ta ut och låt svalna.
  4. Blanda florsocker med yoghurt och lägg en klick på varje maräng. Toppa generöst med färska bär och citronmeliss.