Paj med oliver, basilika och rostade tomater
11
Points®
Total tid
1 tim 40 min
Förberedelse
30 min
Tillagningstid
1 tim 10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Denna paj gör garanterat succé på vilken tillställning den än presenteras! Och med den oslagbara kombinationen av rostade tomater, oliver, basilika och fetaost är det ju ingen som blir förvånad över det.
Ingredienser
Vetemjöl
2 dl
Grahamsmjöl
½ dl
Kvarg naturell 1%
1¼ dl
Margarin flytande 80%
50 g
Vatten
2 msk
Cocktailtomater
250 g
Vitlök
5 klyfta(or)
Purjolök
1 liten(t)/små
Salladsost (feta) 10%
100 g
Spenat, färsk
2 dl
Basilika
3 msk, färsk
Oliver i saltlag
10 stor(t)/stora, svarta
Ägg
3 st
Mjölk 0,5%
3 dl
Salt
1 tsk
Peppar
1 krm
Ruccola
70 g