ViktVäktarna - Rågbröd med äggröra och räkor

Rågbröd med äggröra och räkor

5
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En matig macka med äggröra, tomater och räkor. Supergod lunch eller matig helgfrukost.

Ingredienser

Ägg

8 st

Dill

1 knippe(n)

Skalade räkor

300 g

Tomat

2 st

Rapsolja

2 tsk

Lättmargarin 40%

4 tsk

Rågbröd grovt med hela korn

4 skiva(or), stor(t)

Ruccola

2 dl

Instruktioner

  1. Vispa ägg med salt och peppar. Blanda ner hackad dill (spara lite till garnering) och räkor. Skiva tomat.
  2. Värm olja i en panna och häll på äggröran. Värm under omrörning tills äggen stelnat.
  3. Bre margarin på bröden och lägg på äggröran. Toppa med ruccola och resterande dill.