Räkburgare med katsusås
10
Points®
Total tid
55 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Burgare gjorda på kungsräkor smaksatta med ingefära och serverade med savoykål och en japansk BBQ-sås, katsu.
Ingredienser
Salladslök
1 knippe(n)
Skalade räkor
600 g, råa
Majsmjöl
1 msk
Äggvita
2 st
Ingefära
2 tsk, färsk, riven
Panko ströbröd
100 g
Savoykål
200 g
Rapsolja
1 msk
Hamburgerbröd
4 normalstor(t)/normalstora
Ketchup
3 msk
Worcestershiresås
1 msk
Japansk soja
2 tsk, japansk
Mirin (sött risvin)
2 tsk
Senap (dijon)
1 tsk
Vitlökspulver
1 krm