Foto av Råkostsallad med äpple och apelsin från WW ViktVäktarna

Råkostsallad med äpple och apelsin

1
Points® value
Total tid
15 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
6
Svårighetsgrad
Lätt
Morot- och vitkålssallad med äpple och apelsin. Härligt krispigt och gott! Serveras med pepparrotsdressing.

Ingredienser

Morot

1 kg

Vitkål

250 g

Äpple

2 medelstor(t)/medelstora

Apelsin

3 st, 2-4 st

Persilja

1 knippe(n), bredbladig

Yoghurt naturell 3%

2½ dl

Pepparrot

2 msk, riven/rivet

Instruktioner

  1. Skala och riv morötter och äpple. Blanda det med strimlad kål, tärnade apelsiner och hackad persilja. Dressing ProPoints värde/port: 1. Blanda 2 ½ dl naturell yoghurt med 1-2 msk riven pepparrot och smaka av med salt och eventuellt lite pressad lime. Blanda ner det i salladen. Ställ kallt en stund före servering. Strö över hackad persilja