Shakshuka med svarta bönor
2
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En matigare variant av shakshuka med svarta bönor, toppad med salladsost och persilja. Mättar utmärkt och är supergott!
Ingredienser
Lök
1 st, gul/gula
Chilipeppar
1 st, röd/röda
Paprika
1 st, röd
Paprika
1 st, gul
Rapsolja
1 tsk
Fänkålsfrön
½ tsk
Spiskummin
½ tsk
Vitlök
2 klyfta(or)
Paprikapulver
1 tsk, rökt
Cayennepeppar
¼ tsk
Citron
½ st
Krossade tomater
2 förp
Svarta bönor, konserv
1 burk(ar), avrunnen/avrunnet
Spenat, färsk
70 g
Ägg
4 st
Salladsost (feta) 10%
75 g
Bladpersilja
1 knippe(n)