ViktVäktarna - Snabb tonfiskspizza

Snabb tonfiskspizza

8
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
Att använda tortillabröd som pizzabotten är en av de allra bästa genvägarna vi vet! Det blir supergott, är busenkelt och går snabbt. Perfekt vilken kväll (eller lunch) som helst!

Ingredienser

Tortillabröd

1 stor(t)/stora

Vatten

2 msk

Tomatpuré

1 msk

Oregano

½ tsk

Champinjoner

50 g

Lök

½ st, röd/röda

Tonfisk i vatten

½ burk(ar), avrunnen/avrunnet

Ost riven 17%

2 msk

Basilika

1 msk, färsk

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°.
  2. Lägg tortillan på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Vispa ihop vatten, tomatpuré och oregano och smaka av med salt och peppar. Bre på tortillan.
  4. Skiva svamp och lök och lägg på tortillan tillsammans med avrunnen tonfisk. Toppa med ost och sätt in i ugnen ca 10 minuter. Toppa med basilika.