![ViktVäktarna - Sötpotatis- och bönbiffar med rödbetstabbouleh](https://v.cdn.ww.com/media/system/wine/5a0575bd5fa5f925350339d5/c465c4d2-107a-488a-b761-24a384d08bdf/d0uatolthsle0yz4osr1.jpg?fit=crop&height=800&width=800&enable=upscale&quality=80&auto=webp&optimize=medium)
Sötpotatis- och bönbiffar med rödbetstabbouleh
5
Points®
Total tid
55 min
Förberedelse
25 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Supersmarriga veggobiffar gjorda på svarta bönor, chili, rostad sötpotatis, svamp, rödlök och vitlök. Serverad med en fräsch tabbouleh gjord på rödbetor och vitlökssås.
Ingredienser
Sötpotatis okokt
500 g
Lök
2 st, röd/röda
Svamp
150 g, 150 g skogschampinjoner eller 1 portabello
Vitlök
1 klyfta(or)
Rapsolja
4 tsk
Ströbröd (skorpmjöl)
½ dl
Svarta bönor, konserv
1 burk(ar), avrunnen/avrunnet
Chilipeppar
½ st, röd/röda
Rödbetor, färska
500 g
Citron
1 st
Olivolja
1 msk
Gurka
½ st
Lök
1 st, röd/röda
Bladpersilja
1 knippe(n)
Mynta
1 knippe(n)
Fraiche 5%
2 dl
Vitlök
1 klyfta(or)