Svamp- och spenatlasagne
10
Points®
Total tid
55 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
40 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En lakto-ovo-vegetarisk lasagne fylld med svamp, spenat och tomat. Servera med en sallad. Mums!
Ingredienser
Svamp
450 g, blandad svamp
Schalottenlök
1 st
Vitlök
2 klyfta(or)
Olivolja
1 msk
Tomatpuré
1 msk
Spenat, färsk
70 g
Tomater, hela konserverade
1 förp, körsbärstomater
Grönsaksbuljongtärning
1 st
Oliver i saltlag
10 stor(t)/stora, svarta
Pasta färsk okokt
200 g, lasagneplattor
Matlagningsbas 4% (typ Milda mat)
2½ dl
Matlagningsvin, vitt
1 dl
Majsstärkelse (redning)
1 msk
Parmesanost
50 g
Sallad
70 g