Tacopaj
13
Points®
Total tid
1 tim 10 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
50 min
Portioner
6
Svårighetsgrad
Medel
Tex-mex har nästan blivit vår nya husmanskost och det finns mängder av smarriga recept på olika varianter av rätter att tillgå. Tacopaj är gott och går alltid hem! Här har vi ett härligt recept med kryddig färs och paprika under ett krämigt ostlager, toppat med tomat och feferoni. Njut av den med familj eller vänner.
Ingredienser
Vetemjöl
4 dl
Salt
½ tsk
Bakpulver
2 tsk
Margarin flytande 80%
½ dl
Mjölk 0,5%
1½ dl
Lök
1 st, gul/gula
Nötfärs 10%
400 g
Margarin flytande 80%
1 tsk
Salt
1 tsk
Chilipulver
1 tsk
Spiskummin
½ tsk
Paprikapulver
1 tsk
Oregano
1 tsk
Vatten
1 dl
Paprika
1 st, röd
Fraiche 5%
2 dl
Majonnäs, lätt 30%
2 msk
Svartpeppar
1 krm
Tomat
2 st
Feferoni
8 st
Ost riven 17%
1 dl