![ViktVäktarna - Tempeh bolognese](https://v.cdn.ww.com/media/system/wine/63e4a39b7c8da600e07309e1/cdd0f1f1-d06f-4bcf-bf28-9b30e87b7e68/ggsv7clo7ys0jnkgtua4.jpg?fit=crop&height=800&width=800&enable=upscale&quality=80&auto=webp&optimize=medium)
Tempeh bolognese
7
Points®
Total tid
45 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
35 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Tempeh bolognese är precis vad det låter som – bolognese gjord på den indonesiska fermenterade sojabönsprodukten tempeh. Tempeh har en härligt nötig smak som passar utmärkt i denna rätt.
Ingredienser
Champinjoner
250 g
Morot
2 medelstor(t)/medelstora
Lök
1 st, gul/gula
Vitlök
3 klyfta(or)
Olivolja
½ msk
Tempeh
200 g, naturell
Tomatpuré
½ dl
Tomater, hela konserverade
2 förp
Oregano
½ msk, torkad
Socker
½ tsk
Pasta okokt (typ spaghetti)
250 g