Tofupinnar med broccolipuré och remoulade
13
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Med risk för att göra någon upprörd genom att kalla denna rätt något så dumt som vegetariska fiskpinnar, benämner vi istället dessa pinnar efter vad de faktiskt är – tofupinnar! Men, vi lovar att de faktiskt smakar precis som vegetariska fiskpinnar (hoppsan, nu sa vi det visst ändå).
Ingredienser
Tofu, fast
400 g
Vetemjöl
1 dl
Bakpulver
1 msk
Salt
1 tsk
Mineralvatten
2 dl
Panko ströbröd
2 dl
Potatis
600 g
Grönsaksbuljongtärning
1 st
Broccoli
250 g
Havrefraiche 15%
1 dl
Majonnäs, vegansk
2 msk
Senap (dijon)
1 tsk
Dill
1 knippe(n)
Inlagd gurka
2 msk
Kapris
½ msk
Curry
1 krm
Socker
1 krm
Citron
1 st
Cayennepeppar
1 krm
Rapsolja
1 msk