Sverige
Om du vill se innehållet för ditt land, eller för att logga in, ändra till United States.
Foto av Ugnsbakade frukter med hallon, vaniljkvarg och rostad kokos från WW ViktVäktarna

Ugnsbakade frukter med hallon, vaniljkvarg och rostad kokos

5
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Gör egen vaniljkräm av kvarg, vaniljpulver och honung. Jättegott att servera till ugnsbakad frukt.

Ingredienser

Persika

2 st

Nektarin

2 st

Kvarg naturell 10%

1 dl

Vaniljpulver

½ tsk

Honung

2 msk

Hallon

125 g

Kokosflingor torkade

2 msk, kokoschips

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Skär frukten i halvor och ta ur kärnor. Lägg på en plåt. Ställ in i ugnen i ca 10 minuter eller tills frukten börjar mjukna. Rör samman kvarg med vanilj och honung. Lägg upp frukten på tallrikar. Lägg i en klick vaniljkräm och färska hallon. Avsluta med att strö över rostade kokoschips.