Foto av Varm smörgåstårta med tacosmak från WW ViktVäktarna

Varm smörgåstårta med tacosmak

17
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En annorlunda smörgåstårta med köttfärs, squash och aubergine! Lättlagad och god med tacokryddor.

Ingredienser

Nötfärs 10%

400 g

Taco kryddmix

1 påse(ar)

Hönökaka

3 st, alt. polarkaka

Tomat

2 st

Ost riven 17%

1 dl

Senap

4 msk

Zucchini (squash)

1 medelstor(t)/medelstora

Aubergine

1 medelstor(t)/medelstora

Instruktioner

  1. Bryn köttfärsen. Bred senap på en brödkaka och lägg på bakplåtsklädd plåt. Lägg på köttfärs, skivad aubergine och riven ost. Lägg på ett bröd, bred på senap och lägg på köttfärs och skivad squash. Lägg på sista brödskivan, klyftade tomater och strö över ost. Gratinera i ugn 225° tills osten har smält och allt är genomvarmt. Servera en fräsch sallad till. Tips! Perfekt att förbereda och bara stoppa in i ugnen när gästerna har kommit eller det är dags att äta.