Vegobiff à la Lindström med cashewsås
9
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Nu tycker vi att det är det dags att uppdatera den gamla klassikern biff à la Lindström! Testa denna supersmarriga vegetariska variant gjord på svarta bönor och solroskärnor, men med samma härliga smak av kapris och rödbetor. Till dem serverar vi ugnsrostade grönsaker och en mumsig sås gjord på cashewnötter och senap.
Ingredienser
Rotselleri
300 g
Morot
300 g
Palsternacka
300 g
Rapsolja
½ msk
Svarta bönor, konserv
1 burk(ar), avrunnen/avrunnet
Ägg
2 st
Ströbröd (skorpmjöl)
2 msk
Lök
½ st, gul/gula
Senap (dijon)
½ msk
Rödbetor, inlagda
100 g
Kapris
2 msk
Solroskärnor
½ dl
Rapsolja
½ msk
Cashewnötter
1½ dl
Vitvinsvinäger
2 tsk
Senap
1 tsk
Vatten
1 dl, 1-2 dl
Sparris
1 knippe(n)