Viltfärslimpa med kantareller och äpple
9
Points®
Total tid
1 tim 20 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
1 tim
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Husmanskost på viltkött, gott med smak från naturen som serveras med kantareller.
Ingredienser
Lök
1 st, gul/gula
Vitlök
1 klyfta(or)
Morot
2 medelstor(t)/medelstora, rivna
Älgfärs 2%
500 g
Ägg
1 st
Ströbröd (skorpmjöl)
3 msk
Kantareller
200 g
Lingon
½ dl
Äpple
1 medelstor(t)/medelstora
Potatis
1 kg
Morot
4 medelstor(t)/medelstora
Lingonsylt
2 msk
Vatten
3 dl
Köttbuljongtärning
½ st
Majsstärkelse (redning)
1 msk, 1-2 msk