Wrap med bönröra och grillad paprika- och kålsallad
11
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Wraps i världsklass! Fluffiga libabröd fyllda med en sallad på spetskål, grillad paprika, spenat och äpple, en bönröra med smak av citron och dill och så en smakrik yoghurtsås på det. Wraps som de alltid borde vara - proppfulla och smakrika!
Ingredienser
Paprika
2 st
Cannellinibönor, konserv
1 burk(ar), avrunnen/avrunnet
Vitlök
1 klyfta(or)
Citron
1 msk, pressad
Rapsolja
1 msk
Vatten
1 msk
Dill
1 knippe(n)
Turkisk yoghurt 3,5%
1½ dl
Sriracha
½ tsk
Paprikapulver
1 krm, rökt
Spetskål
½ huvud(en)
Äpple
1 medelstor(t)/medelstora
Olivolja
1 msk
Honung, flytande
1 msk
Citron
1 st
Spenat, förvälld/fryst
70 g
Libabröd, vete
4 stor(t)/stora