Hamburgare i salladsblad med coleslaw
8
Points®
Total tid
35 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Hamburgare sitter sällan fel. Här har vi skippat brödet och serverar den i ett salladsblad istället och serverar en krämig coleslaw till. Hamburgaren får smak och lite hetta av purjolök och chili.
Ingredienser
Nötfärs 10%
500 g
Purjolök
⅓ g
Chilipeppar
½ st, röd/röda
Vitlök
½ klyfta(or)
Olivolja
3 tsk
Spetskål
½ huvud(en)
Morot
1 medelstor(t)/medelstora
Fraiche 8%
½ dl
Senap (dijon)
2 tsk
Tabasco
1 droppe(ar), efter smak
Tomat
2 st
Lök
1 st, röd/röda
Sallad
½ huvud(en)
Saltgurka
8 skiva(or)