![Foto av Blomkålsbiffar med ljummen sötpotatissallad från WW ViktVäktarna](https://v.cdn.ww.com/media/system/wine/57f2f448dc667dda13deb4af/fea8ba13-568c-4c8e-acc8-dd55a568998a/b2fudn5ijooqqfpq3ywq.jpg?fit=crop&height=800&width=800&enable=upscale&quality=80&auto=webp&optimize=medium)
Blomkålsbiffar med ljummen sötpotatissallad
6
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
20 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Blomkåls- och parmesanbiffar med gräslök och chili serveras med en matig och syrlig sallad gjord på sötpotatis och linser.
Ingredienser
Blomkål
1 medelstor(t)/medelstora
Parmesanost
2 dl
Gräslök
½ dl, hackad
Chili flakes
1 tsk, 1-2 tsk
Potatismjöl
3 msk
Ägg
3 st
Rapsolja
2 tsk
Sötpotatis okokt
500 g
Lök
1 st, röd/röda
Olivolja
1 tsk
Torra belugalinser
2 dl
Ruccola
70 g
Lime
1 st
Honung, flytande
1 tsk
Solroskärnor
2 msk
Chili flakes
1 tsk