Foto av Fänkål och sparrissallad med parmaskinka från WW ViktVäktarna

Fänkål och sparrissallad med parmaskinka

4
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
15 min
Portioner
2
Svårighetsgrad
Medel
Fräsch sallad med en god dressing. Lätt och gott!

Ingredienser

Fänkål

1 medelstor(t)/medelstora

Sparris

250 g, 1 knippe

Rapsolja

1 tsk

Spenat, färsk

50 g

Lufttorkad skinka

4 skiva(or)

Fraiche 8%

3 msk

Mjölk 0,5%

1 msk

Citron

1 st, rivet skal

Instruktioner

  1. Skär fänkålen i tunna skivor. Skär av den nedersta delen på sparrisen. Stek fänkål och sparris i olja så att det får lite färg och blir mjukt. Låt det svalna. Lägg upp det på tallrikar tillsammans med spenat och skinka. Blanda samman fraiche, mjölk och 1 tsk rivet citronskal. Smaka av med salt och peppar. Ringla det över grönsakerna. Riv över lite citronskal och servera.