![Foto av Fiskrulader i saffranssås från WW ViktVäktarna](https://v.cdn.ww.com/media/system/wine/57f2f55ec42ced2514f93e6f/f91d6eb3-282c-4355-8948-fe6b4796494f/meiqmqhb51wqpevq5o6q.jpg?fit=crop&height=800&width=800&enable=upscale&quality=80&auto=webp&optimize=medium)
Fiskrulader i saffranssås
3
Points®
Total tid
40 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
25 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
En fantastisk kombination av lax och torsk med saffranssåsen som pricken över i.
Ingredienser
Potatis
800 g
Torsk
600 g, 4 filéer
Lax kallrökt
100 g, 4 skivor
Schalottenlök
1 st
Fiskbuljong
2 dl
Vin, vitt torrt
1 dl, alt matlagningsvin
Vetemjöl
1 msk
Margarin flytande 80%
2 tsk
Saffran
1 pkt
Fraiche 8%
1 dl
Cayennepeppar
½ krm
Sockerärter
4 dl
Stenbitsrom (caviar)
50 g
Dill
½ knippe(n)