Foto av Kalkonomelett med cottage cheese från WW ViktVäktarna

Kalkonomelett med cottage cheese

2
Points®
Total tid
15 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Lätt
En lätt och fluffig omelett vispar du snabbt ihop. Fyll med en god fyllning, vik över och servera!

Ingredienser

Ägg

2 st

Cottage cheese, naturell 1,5%

2 msk

Persilja

1 msk, färsk

Rapsolja

1 tsk

Kalkonbröstpålägg

4 skiva(or)

Tomat

1 st

Spenat, färsk

1 dl

Ruccola

1 dl

Instruktioner

  1. Vispa ägg, cottage cheese och persilja med en gaffel. Krydda med salt och peppar.
  2. Hetta upp olja i en stekpanna. Häll i smeten och stek på medelvärme. Peta med en gaffel vid kanterna i pannan så att smeten rinner ner. Fortsätt tills omeletten stelnat helt.
  3. Hacka kalkon och tomat. Lägg kalkon, tomat, spenat och ruccola på omeletten, vik ihop. Lägg över på en tallrik och servera.