Kebab på middagskorv
12
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Har du en osthyvel (och det antar vi att du har) är det busenkelt att göra hemmalagad "kebab"! Köp hem en middagskorv, hyvla den med din osthyvel och stek tillsammans med kebabkrydda. Veva ihop en enkel kebabsås och servera tillsammans med klassiska kebabgrönsaker i libabröd. Plättlätt en fredagkväll!
Ingredienser
Korv 9%
500 g, middagskorv
Kryddblandning
2 msk, kebabkrydda
Rapsolja
1 msk
Tomat
2 st
Lök
1 st, röd/röda
Feferoni
8 st
Sallad
4 dl, isberg
Libabröd, råg
4 st
Grekisk yoghurt 0%
1½ dl
Majonnäs, lätt 30%
2 msk
Apelsin
2 msk, pressad
Sriracha
2 tsk
Kryddblandning
1½ tsk, kebabkrydda
Vitlök
1 klyfta(or)