Sushi med vanilj, frukt och mandelpesto
7
Points®
Total tid
50 min
Förberedelse
30 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Avancerat
Oj oj oj, här har vi något kul till dig! Makirullar på ett sött, mjölkigt och vaniljdoftande ris, fyllt med en pesto på mandel, lime och honung och så en massa smarriga tropiska frukter och mynta. Slutligen rullat i pistagenötter för att få extra krisp. Perfekt liten anrättning att imponera med till fördrinken!
Ingredienser
Vaniljstång
1 st
Grötris, okokt
1 dl
Mjölk 0,5%
3½ dl
Socker
1 tsk
Jordgubbar
50 g
Mango
50 g
Kiwi
1 st
Drakfrukt
50 g
Mynta
1 msk
Mandel
2 msk, hackad/hackat, hackad
Honung, flytande
2 tsk
Lime
2 msk, pressad
Rispapper
4 st
Färskost 4%
2 msk
Pistagenötter
1 msk, skalade, hackade