Sverige
Om du vill se innehållet för ditt land, eller för att logga in, ändra till United States.
Foto av Grillad fisk med ris och limesås från WW ViktVäktarna

Grillad fisk med ris och limesås

7
Points®
Total tid
25 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Den grillade fisken i en härlig smakkombination med mangoriset och limesåsen är oslagbar.

Ingredienser

Torsk

600 g

Margarin flytande 80%

1 msk

Vitlök

1 klyfta(or)

Purjolök

1 bit(ar)

Mango

1 st

Sambal oelek

½ tsk

Fraiche 5%

2 dl

Lime

½ st, skal och saft

Ris, okokt

2 dl

Instruktioner

  1. Tillaga riset enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda samman margarin, pressad vitlök, salt och peppar. Pensla fisken med det.
  3. Tärna mangon, strimla purjo, blanda ner det i riset, krydda med sambal, salt och peppar.
  4. Blanda samman fraiche med saft, skal från lime och krydda med salt och peppar.
  5. Grilla fisken på grill eller i grillpanna ca 3 min per sida. Servera med ris och sås.