ViktVäktarna - Halloumi med ruccola och mango

Halloumi med ruccola och mango

6
Points®
Total tid
10 min
Förberedelse
5 min
Tillagningstid
5 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
En läcker förrätt med gyllene stekt halloumi på en bädd av ruccola, mango och lök. Toppat med härliga cashewnötter.

Ingredienser

Ruccola

100 g

Mango

1 st

Schalottenlök

2 st

Cashewnötter

20 st

Halloumi

150 g

Rapsolja

2 tsk

Vatten

1 tsk

Vinäger

1 tsk

Chilipulver

½ krm

Instruktioner

  1. Lägg ruccola på ett fat.
  2. Skala och tärna mangon. Hacka lök och nötter.
  3. Lägg mango, lök och nötter på ruccolan.
  4. Tärna halloumi och stek gyllene i hälften av oljan. Lägg på fatet.
  5. Blanda ihop resterande olja med vatten, vinäger och chili och häll över salladen. Toppa med nötterna.

Anteckning

Rosta nötterna i en torr panna för mer smak!