Sverige
Om du vill se innehållet för ditt land, eller för att logga in, ändra till United States.
Foto av Matvete med grönsaker och grönmögelost från WW ViktVäktarna

Matvete med grönsaker och grönmögelost

12
Points®
Total tid
30 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
20 min
Portioner
1
Svårighetsgrad
Medel
Missa inte rödbetorna i denna smarriga salladen. De ger både fin smak och färg.

Ingredienser

Matvete okokt

¾ dl

Butternutpumpa

1 bit(ar)

Rödbetor, färska

4 st

Champinjoner

50 g

Purjolök

medelstor(t)/medelstora

Olivolja

1 tsk

Spenat, färsk

1 dl

Ädelost 30%

40 g, grönmögelost

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°. Skär pumpa i bitar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Krydda med salt och peppar. Ställ in i ugn ca 15 min tills pumpabitarna är mjuka. Koka matvete. Koka rödbetor med skal på. Skär svampen på hälften. Strimla purjolök. Fräs svamp och purjolök i olja. Skala rödbetor och skär i kvartar. Lägg matvete och grönsaker på en tallrik. Smula över ost och krydda med salt och peppar.