Parmesanpanerad torsk med rotfrukter
10
Points®
Total tid
45 min
Förberedelse
15 min
Tillagningstid
30 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
Den här fisken får en härligt knaprig och gyllene yta med smak av parmesan. Servera med rotfrukter och en god sås så får du en festlig måltid.
Ingredienser
Torsk
600 g
Ägg
1 st
Ströbröd (skorpmjöl)
1½ dl
Parmesanost
1 dl
Margarin flytande 80%
1 msk
Morot
2 medelstor(t)/medelstora
Palsternacka
1 medelstor(t)/medelstora
Rotselleri
1 bit(ar)
Purjolök
1 medelstor(t)/medelstora
Potatis
4 st
Rapsolja
2 tsk
Sockerärter
2 dl
Matlagningsyoghurt 8%
2 dl
Skalade räkor
1 dl
Vitlök
1 klyfta(or)
Dill
2 msk