Foto av Quesadillas med kalkon från WW ViktVäktarna

Quesadillas med kalkon

9
Points®
Total tid
20 min
Förberedelse
10 min
Tillagningstid
10 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Lätt
Quesadilla - en rätt ursprungligen från Mexiko gjord på tortilla och ost. Här med en smarrig fyllning av färskost, kalkon och rödlök.

Ingredienser

Lök

1 st, röd/röda

Tortillabröd

8 liten(t)/små, à 30 g

Färskost 11%

4 msk

Ketchup

2 msk

Kalkonbröstpålägg

200 g

Ost riven 17%

8 msk

Rapsolja

2 tsk

Instruktioner

  1. Skiva lök tunt.
  2. Bre färskost på bröden och ringla över ketchup.
  3. Lägg på kalkon, lök och ost på fyra av bröden. Lägg sedan de andra bröden ovanpå fyllningen och tryck till försiktigt. Pensla utsidorna av med olja.
  4. Hetta upp en panna och stek quesadillas någon minut på varje sida. Skiva upp och servera med sallad.