Foto av Vietnamesiska räkrullar från WW ViktVäktarna

Vietnamesiska räkrullar

7
Points®
Total tid
1 tim
Förberedelse
30 min
Tillagningstid
0 min
Portioner
4
Svårighetsgrad
Medel
All mat känns lite roligare serverade i små paket. Här är det asiatiska smaker förpackade i rispapper, mums!

Ingredienser

Skalade räkor

2 dl

Ruccola

50 g

Schalottenlök

1 st, 1 dl skivad

Paprika

1 st, röd, hackad

Avokado

1 liten(t)/små, hackad

Fisksås (orientalisk)

2 msk

Sweet chilisås

2 msk

Lime

1 st, 1 msk saft

Rörsocker

1 tsk

Rispapper

12 st

Instruktioner

  1. Blanda samman räkor och grönsaker, marinera med chilisås, fisksås, lime och socker. Låt det stå i kyl minst 30 min. Doppa rispapperna i vatten så de blir mjuka och följsamma. Fördela fyllningen på rispappren och vik/rulla ihop till fina vårrullar.